Ännu ett av Stordalens verk

Den norske hotellkungen Petter Stordalens framfart på den svenska hotellmarknaden har knappast undgått någon. Nya hotell växer upp i landets städer och det ena överträffar ofta det andra. Stordalens hotellkoncern Nordic Choice Hotels består av flera varumärken varav Clarion Hotel är ett utav dessa. Clarion Hotel finns i de större städerna i både Sverige och Norge, men även nära en del flygplatser.

Några stenkast från Stockholms central ligger Clarion Hotel Sign som är mycket populärt hotell för besökare i de centrala delarna av Stockholm. Eftersom detta inte bara är ett dussinhotell finner man såklart allt man kan tänkas önska sig. Skall du anordna konferens för ditt företag går det att ordna på Clarion Hotel Sign. Vill du ta ett dopp utomhus i den kyliga höstvinden så går det alldeles utmärkt. Har du haft en lång stressig arbetsdag fylld av energikrävande möten kan du istället spendera lite tid på Selma City Spa och kanske unna dig en behandling till och med. Självklart har hotellet en mycket utsökt bar för att avrunda kvällen med ett eller flera glas rött till exempel.

Designen och arkitekturen går i skandinavisk stil, vilket skapar en lokal prägel trots internationell storstadskänsla. Under sommarhalvåret kan man med glädje spendera varma sommarkvällar på den egna takterrassen, men naturligtvis kan man även välja hotellobbyn om man föredrar en lugnare inomhusmiljö. Tanken är också att gästen skall kunna utföra det mesta via sin telefon så som till exempel chatta med kundservice eller boka in en aktivitet. Gästen skall själv kunna styra över sin vistelse och välja hur mycket kontakt med personalen man önskar genom att nyttja sin mobil.

Clarion Hotel Sign är ett populärt hotell och lämnar ingen besviken. Några nätter här ger hög kvalitet till gästen som troligtvis kommer längta tillbaka vid nästa besök i huvudstaden. Överväg definitivt Clarion om du inte redan gjort det.