Ett alternativt tidsfördriv

En vistelse på ett hotell eller hostel kan ibland innebära en del dötid. Vanligt är då att man söker sig till lobbyn för att spendera lite tid i baren, alternativt någon annan aktivitet som till exempel biljardbord eller liknande beroende på servicegraden på boendet. Rör man sig bland de relativt standardiserade hotellen i de lite större städerna ser man sällan möjlighet att spela om pengar på till exempel Jack Vegas maskiner. Om det finns någon uttalad policy eller motsvarande som förhindrar detta är okänt, men det finns såklart platser där Jack Vegas automater är vanliga trots allt.

För att hitta dessa bör man leta bland de lite mer budgetbetonade hotell eller hostel som ligger utanför de allra största städerna. Det låter såklart som en grov generalisering och kan självklart inte appliceras rakt av. Vill man dock hitta Jack Vegas- maskiner kan det vara ett bra sätt att börja leta.

I vissa ögon kan Jack Vegas- automater verka lite sjaskigt och något som inga civiliserade människor ägnar sig åt. Man bör dock vara öppen för att det finns personer som kan spendera lite tid framför Jack Vegas som ett rent nöja och behöver absolut inte vara en spelberoende miserabel medelålders man som desperat försöker vinna tillräckligt med pengar för att rädda dagsbudgeten. Är man dessutom på resande fot och bor på ett hostel med lägre budget kan det såklart vara ett perfekt nöje att spendera någon timme med då den typen av boende kanske inte alltid erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Är årstiden dessutom en mörk vintermånad lockar det säkerligen inte heller med allt för långa vistelser utomhus.

Naturligtvis bör man inte spela för mer pengar än man har råd att förlora och man bör aldrig räkna med att gå plus. I längden är det alltid banken som vinner så man skall endast se det som ett nöjsamt tidsfördriv.